A bicikli javítás salgó polcokkal könnyebben megy

Kiskoromban az volt a tervem, hogy állatorvos leszek, bár szerintem a legtöbb gyereknek voltak ilyen elképzelései. Mindig gyógyítgattam a kis plüssállataimat, műtöttem őket, szurit kaptak, és biciklivel vittem őket a kórházba. Az egyik ilyen „úton” „defektet” kapott a biciklim kereke, és az unokatesóm jött és megszerelte. Ő már akkor tudta, hogy ezzel szeretne foglalkozni. És ha hiszitek, ha nem, tényleg ezzel foglalkozik: komoly sportbicikliket javít, és most már az elektromos verziókat is könnyedén megcsinálja.

Nemrég nyitotta meg a műhelyét, ahová salgó polcokat is beszerzett: rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ oldaláról. Ezekre azért volt szüksége, hogy rendszerezni tudja a műhelyét, és olyan polcokat akart, amik erősek és stabilak, és hát, ezek pont olyanok. Ráadásul, ő is könnyedén össze tudta szerelni, mert a honlapon talált egy útmutatót az összeszereléshez, és csavar sem kellett hozzá. De, ha valaki igényli, akkor a kiszállítás napján, a helyszínen lehet kérni segítséget az összerakásához.

Ezekhez a polcokhoz lehet rendelni még különféle kiegészítőket is: elválasztót, tárolókat, oldalfalat és címketartót is. Neki a tárolókra volt a legnagyobb szüksége, mert sok csavarral dolgozik, meg mindenféle ilyen apróbb alkatrészekkel, és ezeknek a tárolóknak a segítségével könnyen tudja őket tárolni úgy, hogy ne keveredjenek össze, és így kéznél is vannak, vagyis könnyebben hozzájuk tud férni, mintha dobozban tartaná őket.

A rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ weboldalán lehet leadni a megrendelést is, egy árajánlatkérő űrlap kitöltésével, mert a honlapon nincsenek árak, hiszen ezek nem szabványméretűek abban az értelemben, hogy jól variálható, és többféle méretben is elérhető.

Az unokatesóm nagyon szereti az új polcrendszerét, mert így végre teljes a műhely.