A biciklitúra tervezése és a nyomtatópatron vásárlás rejtelmei

A biciklitúrákban az a szép, amikor egy teljesen új, még ismeretlen területet fedeztek fel a barátaiddal. Van, hogy olyan helyen biciklizünk, ahol nincsen térerő, ilyenkor tényleg csak a mozgás öröme és a táj köt le minket.

Szeretem ilyenkor kikapcsolni a telefonokat, jó elszakadni néha a mindennapokból és biciklizéssel levezetni a sok felgyülemlett stresszt.

Mivel ilyenkor nem telefonozok, na meg biciklin nem is nagyon biztonságos, az idei túránk térképét ki szerettem volna nyomtatni. Sikerült megkeresnem a pontos túraútvonalat, amit be is jelöltem a térképen, hogy biztosan ne tévedjünk el. De ekkor szembesültem a problémával, hogy kifogyott a nyomtatópatron és nem fogok tudni elég térképet nyomtatni. Pedig az a legjobb, ha mindenkinek van egy. Nem akartam arra kérni a résztvevőket, hogy mindenki nyomtasson ki egyet, ezért elkezdtem azt keresni, hogy hol tudok nyomtatópatront venni.

Szerencsére az interneten megtaláltam a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalt, ahol rengetegféle patront lehet venni, az én nyomtatómhoz is találtam. Szerencsére itt nagyon gyors a kiszállítás, ezért nem is kellett sokat várni, hogy megérkezzen a patron. Mindössze két napig tartott, hogy feldolgozzák és ki is szállítsák a rendelésemet.

Nagyon örültem ennek a gyorsaságnak, így mindenkinek időben ki tudtam nyomtatni a térképeket, és nem volt ebből semmi galiba sem. Ajánlom is minden ismerősömnek a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalt.

Itt könnyen lehet egyébként keresni, szinte lehetetlen másik típussal összetéveszteni a nyomtatódat, ezért is szerretek innen rendelni.