A higiénia az aktív sportolók számára is fontos

Mindig is szerettem sportosan élni. Amikor csak lehet, igyekszem mozogni, sportolni, sőt még a munkába is kerékpárral járok.

Valahogy mindig a biciklizés állt a legközelebb a szívemhez. A tekerés számomra a legmegnyugtatóbb tevékenység a világon. Segít pihenni, kikapcsol, egy kicsit kiszakít a rohanós hétköznapokból. Szóval fontos része az életemnek és remélem, örökké az is lesz.

Elég hamar megtanultam, hogy aktív sportolóként különösen fontos, hogy ügyeljünk a higiéniára. Különösen a nyári időszakban, amikor egy alapos tekerés bizony alaposan megizzaszt. Korábban talán szégyelltem volna, most már azonban bátran vállalom, hogy a biciklis táskámban mindig lapul egy-két csomag nedves törlőkendő. Ugyanis nem tudhatod, mikor lesz olajos vagy koszos a kezed, és jobb azonnal letörölni.

Viszont mióta a kisfiunk megszületett, rohamosan fogyni kezdett otthon a nedves törlőkendő, hiszen a feleségem is használni kezdte popsitörlésre. Nagyon sokat kerestük a helyet, ahol nagyobb tételben lehet ilyesmit vásárolni. Végül az egyik barátunk segített azzal, hogy mutatott egy weboldalt.

Ami először megtetszett: nagy méretű nedves törlőkendő csomagok

A barátunk a LordShop weboldalát ajánlotta. Az oldal egyébként mindenféle higiéniához kapcsoló cuccot, meg kisbabás háztartásban élőknek hasznos cuccokat forgalmaz. Minket a barátunk által ajánlott nedves törlőkendő csomagok érdekeltek leginkább, úgyhogy először azt néztük meg, és bátran mondhatom: nagyon tetszett, amit láttunk.

Az oldal “Nedves törlőkendő szettek” fülére kattintva – ahogy azt a címke is mutatja – nedves törlőkendőket tartalmazó csomagokat találhatunk, amik nekünk és a hozzánk hasonlóknak, akiknél az ilyesmi erősen fogyó eszköz, felér egy valóra vált álommal. A felségemmel alig akartuk elhinni, hogy a LordShop kínálatában szerepel olyan törlőkendő csomag, amivel egyszerre 120 darabot is tudunk venni!

A második valóra vált álom: pelenkacsomagok minden mennyiségben

Ha már az oldalon voltunk, gondoltuk, szétnézünk egy kicsit, ugyanis azután, hogy jobban megismerkedtünk a webáruházzal, láttuk, hogy itt szinte mindent megkaphatunk, amire csak szükségünk van.

A feleségem talált jó áron mosószert és öblítőt, én pedig bedobtam a kosárba pár doboz C vitamint, és ragtapaszt, mert ezekből sosem lehet elég itthon.

Ezután találtuk meg következő szerelmünket, a pelenka csomagokat. Hasonlóan az előbbiekben említett nedves törlőkendőhöz, a pelenka is fogyó eszköz lett nálunk (de ez természetesen nem azért, mert én is használom kerékpározáshoz) A LordShop viszont erre is remek megoldást kínál.

Ugyanis a törlőkendő szettekhez hasonlóan pelenka szetteket is találhatunk a kínálatban. Ezek között válogathatunk aszerint is, hogy mekkora épp a pici, akinek vesszük, illetve természetesen itt is választhatunk többféle méretű csomagot. Vásárolhatunk például olyan pakkot, ami “csak” nyolcvan darab pelust tartalmaz, de hozzájuthatunk egyszerre akár 360 darab pelenkához is. Ráadásul ugye mivel a LordShop webáruház, így nem kell azon gondolkodnunk, hogy viszünk el ennyi szajrét a kocsiig, vagy azon aggódni, hogy hogyan is fog beférni a nem túl nagy csomagtartóba. Ugyanis a cuccokat természetesen házhoz szállítják.

Ha még ez sem lenne elég, ejtsünk pár szót a “Kész csomagok” fülről…

A LordShop tehát egy főleg higiéniai termékeket forgalmaz. Vásárolhatunk rajta szappant, tusfürdőt, férfi- és női kozmetikai termékeket. Emellett a háztartás tisztaságához szükséges termékeket (például tisztítószerek és mosószerek) is megkaphatjuk. Továbbá bevásárolhatunk a szervezet számára legfontosabb vitaminokat tartalmazó étrend kiegészítőkből is. Illetve az jelenlegi helyzetre való tekintettel természetesen maszkokat is vehetünk, szintén nagyobb tételben (akár 50 darabot tartalmazó csomagban) is.

Első látásra azt mondanám, hogy a LordShop a babatermékek, vagyis a kisbabás háztartásokban szükséges eszközök terén tudja a legtöbbet nyújtani. Abból a szempontból is, hogy leveszi az édesanyák válláról a cipekedés terhét, hiszen hatalmas csomagjaikat természetesen házhoz szállítják.

A nedves törlőkendő és pelenkacsomagokról már írtunk. Azonban úgy gondolom, mindenképp szót kell ejtenünk az webáruház által csak “kész csomagok”-nak nevezett lehetőségről is, hiszen ez is nagyon hasznos babás dolog.

A “Kész csomagok” fülre kattintva olyan összeállításokat találhatunk, amelyek egy hónapra elegendő pelenkát és nedves törlőkendőt tartalmaznak. Ezek közül szintén válogathatunk aszerint, hogy mekkora a kisbabánk.

Összegezve tehát! Fontos, hogy aktív sportolóként ne feledkezzünk meg a higiéniáról. (És nem csak éppen akkor, ha kisbaba van a házban!) A LordShop pedig segíthet abban, hogy mindent megkapjunk a tisztaság fenntartásához!