A sportolás nem csak a testnek lehet jó

Én imádok sportolni. Kiskorom óta mindig kipróbálok valami újat, mindig valami más a kedvenc. Jelenleg az edzés és a kerékpározás van a középpontban, így heti szinten négyszer-ötször mindig mozgok valamit. Ha jó idő van, próbálom a szabadban tölteni az időt és bringázunk egyet a barátokkal. Ha pedig rosszabb idő van, vagy súlyokat van kedvem emelni, akkor a konditermi edzést választom. Hálás vagyok azért, hogy mindezt megtehetem, és az életem része lehet a mozgás, hiszen ma már elég nehezen tudnám elképzelni enélkül az életemet, így minden percét próbálom kiélvezni. Egyik nap, edzés közben két kör közötti pihenő időben szóba elegyedtem a mellettem edző sráccal. Nagyon ismerős volt nekem valahonnan, ezért szólítottam meg. Végül ki is derült, hogy egy helyen dolgozunk, csak mivel nagy az irodaház, így ritkán találkozunk. Viszont valószínűleg ott láthattam már.

Miközben beszélgettünk, szóba jött a weboldal készítés és a vállalkozás. Elmeséltem neki, hogy én magamnak készítettem egy weboldalt ugyan, de elégedett nem vagyok vele. Neki pedig szent meggyőződése az, hogy az ilyen dolgokat szakemberre kell bízni, nem elég ha csak kicsit ért hozzá az ember. Ezen elgondolkozva megkérdeztem tőle, hogy esetleg ismer-e olyat, aki profin tud weboldalakat készíteni. A Keresőben Elsőt ajánlotta nekem és el is mondta, hogy miért. Ez a csapat a lényegre fókuszál, ezért is van egy egyedi mondatuk: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké. Hiszen ők tényleg azon vannak, hogy a célközönséget szólítsák meg és ezáltal a weboldalra tévedőből ügyfél legyen.

Mivel én nem tudtam azt, hogy milyen eszközökkel tudnám megszólítani a vásárlóimat, és hogyan szerezhetnék többet csupán a weboldalammal, így elhatároztam, hogy edzés után rájuk keresek.

Nagyon összeszedett, információval teli és meggyőző honlappal találtam szembe magamat, a kulcs mondat pedig egyből szembe jött velem: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké.

Az oldalon több korábbi ügyfél véleménye is olvasható, ami mind nagyon meggyőző és pozitív. Én mindig szeretem megnézni és elolvasni a véleményeket, hiszen ebből is lehet következtetni arra, hogy milyen munkát végeznek, milyen az emberek hozzáállása és milyen összképe lesz az embereknek a közös munka végén. Ezekből a véleményekből pedig csupa jót tudtam meg a cégről.

A Keresőben Első nem sablonokkal dolgozik, hanem személyre szabott weboldalakat készítenek az ügyfél igényeinek megfelelően és úgy, hogy a célközönséget szólítsák meg vele. Ami pedig alá tudta támasztani ezt, az az volt, hogy már itt az oldalon egyből feltesznek tíz olyan kérdést, amivel egyedivé tudják varázsolni a weboldalt. Ilyen kérdések ezek, mint hogy milyen céllal készül a weboldal, ki a célközönsége, milyen színvilágot képeltél el, szeretnél-e Google Ads és/vagy Facebook kampányokat, milyen hangulatot szeretnél kiváltani az emberekből, hogyan épüljön fel az oldal és milyen tartalmakat szeretnél látni rajta és ezekhez hasonló kérdések.

Ami szintén pozitívum tud lenni a Keresőben Elsőnél az az, hogy nem húzódik el nagyon a munka. Ugyanis igyekeznek precízek lenni, a legjobb tudásuk szerint létrehozni a weboldalakat viszont mégsem tart ez hónapokig. Egy ilyen profin összerakott weboldalt megtudnak csinálni akár hetek alatt is. Ez pedig mindenképp egy jó hír szerintem, ugyanis minél hamarabb kész van, annál hamarabb megtapasztalhatjuk azt, hogy milyen ereje lehet egy célközönséget megszólító weboldalnak.

Az oldalukon egyébként még arról is lehet olvasni, hogy hogyan zajlana pontosan a közös munka. Ugyanis miután a fentebb leírt 10 kérdésre ha válaszolsz, akkor az után elkezdődik a tervezés és létrehoznak egy látványtervet. Ha erre rábólintasz és tetszik, akkor következik a programozás, a HTML és CSS kódok. Ezt követi a domain és tárhely, amit ugyan már mindenkinek magának kell intéznie, de gyakorlatilag így néz ki egy weboldal elkészítés folyamata. Nekem például tetszett, hogy ez így részletesen le van írva. Hiszen így mindig lehet tudni azt, hogy hol jár a folyamat és mikorra várható a kész weboldal.

A Google találatok közül kitűnni nem egyszerű. Az élére kerülni pedig szintén nem, de szerencsére a Keresőben Első erre is figyelmet fordít. Mivel a keresőoptimalizáláshoz is értenek, így a weboldalakat is ennek fényében alkotják meg. Az általuk tervezett oldalaknál figyelnek arra, hogy ne tartalmazzon felesleges HTML kódokat, letisztult és szép URL-el rendelkezzen, a weboldalon megjelenő képek is optimalizálva legyenek, az oldal betöltése pedig ne legyen túl lassú, inkább ideális.

Egyszóval mindent megtesznek azért, hogy a weboldal amit készítenek sikeres legyen. Ne csak a Google találatok között kerüljön minél előrébb, hanem a célközönséget is megszólítsa. Tehát, ha nem csak azt szeretnéd, hogy legyen egy weboldalad, ami szép, hanem többet vársz tőle, akkor a Keresőben Elsőre érdemes rákeresni.

A mai világban már alap elvárás, hogy egy vállalkozás jelen legyen online. Ehhez pedig elengedhetetlen egy weboldal is, hiszen minden érdeklődő ezt fogja keresni, ha a szolgáltatás után érdeklődik. Így nem mindegy, hogy mivel találják szembe magukat. Fontos, hogy valamivel kitűnj a tömegből és megfogd az embereket. Ezért érdemes szakértő emberekre bízni ezt a feladatot. Hiszen első gondolatra talán nem tűnik lényegesnek egy weboldal. Viszont nagyon hasznos tud lenni és nagyobb jelentősége van mint azt mi gondolnánk.

Ami plusz pont volt az én szememben az az volt, hogy korábbi ügyfeleiknek készített weboldalakat meglehet nézni. Én gondolkozás nélkül meg is néztem mindet, nem szerettem volna a véletlenre bízni semmit. A referencia munkák mind nagyon meggyőzőek voltak. Főleg, hogy egy kis ismertető is volt a weboldalakhoz írva, amiben elmesélik hogy honnan indultak, mi volt a cél és ezt hogyan valósították meg. Engem sikerült ezekkel a honlapokkal meggyőzni arról, hogy valóban értenek a weboldal készítéshez és nem csak hogy értenek hozzá, még jól is néz ki, célközönséget megszólító és egyedi.

Mindent végigolvasva és átböngészve úgy döntöttem, hogy kérek a Keresőben Elsőtől egy árajánlatot. Bíztam benne, hogy az elképzeléseimet meg fogják tudni valósítani és egy olyan weboldalt sikerül összerakniuk, ami jövedelmező lesz a számomra. Ennek reményében pedig már izgatottan vártam azt, hogy elkezdődhessen a közös munkánk.

Amennyiben te is komolyan foglalkozol a vállalkozásoddal, és szeretnéd, hogy még sikeresebb lehessen mint most, illetve még nincsen profi weboldala, akkor bátran tudom ajánlani ezt a csapatot Neked is. Hiszen a legelső mondatuk ami szembe jön az oldalukra látogatóval ez: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké. Ez pedig mindent elárul arról, hogy hogyan is dolgoznak ők, és mi a céljuk. Amennyiben neked is valami ilyesmire lenne szükséged, akkor keress rájuk nyugodtan. Keresőben Első néven megtalálhatóak.