Aktívan és passzívan is tehetünk a szépségért

Nincs mit tenni, öregszem, és a sportolás, valamint az egészséges életmód már nem elég. Régebben sosem voltam hiú, ezt meggyőződéssel állítom, de azzal is tisztában vagyok, hogy ez a dolog nagyon is a visszájára fordult. Már nagyon zavarnak a szépséghibáim is, hiába egészségileg szinten tartom magam a bringázással, ami kétnaponkénti aktív tevékenységgé vált az életemben. Amíg be nem köszöntenek a balesetveszélyes fagyok, addig tekerek: melegben, hidegben, sárban, és a napokat is csak ritkán cserélem fel. “Indul” egy töltés a kertünk irányából, ami egészen a szomszéd faluig tart. Le van aszfaltozva, ezért kétnaponta kitekerek rajta az aszfaltút végéig és vissza. Legfeljebb csak a nagyon zord idő (egy nagy eső) állhat az utamba, de ilyenkor pedig bepótolom mindig az elmaradt kört!

De már az egészség- és szépségmegőrzés passzív formái is érdekelnek egy ideje, az aktívak mellett. Mert zavarnak a ráncok, a táskák a szemem alatt, és a helyenként megjelenő ősz hajszálak (bár a hajamat mindig is festettem). Szerencsére előbbire viszont megtaláltam a Laumar InstanTENSE Plus nevű arcszérumot, ami egy olyan területen segít, amelyen a sportolás, és az egyéb tevékenységek nem hoznának sikert. Tehát a feszesebb és simább arcbőrért tehetünk vele. Én azért favorizálom, mert fél napra is eltünteti a táskáimat, amiket nagyon utálok. Sőt, az a legjobb benne, hogy nem csak hosszútávú használata hoz eredményt. Imádom az olyan készítményeket, amelyek már aznap, amikor a kezemhez kapom őket, és tudom, hogy azonnal ki szeretném próbálni, látható eredménnyel kecsegtetnek. Nos, a Laumar InstanTENSE Plus pontosan ilyen.

Persze, mint a legtöbb dologgal kapcsolatban, így erre is igaz, hogy ha az ember következetesen és kitartóan szán időt a használatára, akkor éri el vele a leginkább kívánt hatást. De tudom, jó páran vagyunk úgy is a dologgal, hogy tudni szeretnénk, hogyan hat és miből áll a lényege annak a készítménynek, amit alkalmazni készülünk. Szedek, használok én már annyi mindent egészség-, és szépségmegőrzésre, hogy inkább én is utánaolvasok a dolgoknak. Szerencsére ezt, a weboldalon, amit fentebb már linkeltem, mindenestül elvégezhetjük, mert nem rejtenek el semmiféle információt. Hanem alaposan elmélyednek a tájékoztatásban! Ha más is van így vele, hogy pontosan érteni akarja a mibenlétét a dolognak, az említett website alaposan okít a bőr öregedéséről és ennek okairól is. Így azt illetően is kiképezhetjük magunkat, hogy mi okozza a problémát, ami ellen a szintén részletes leírások alapján küzdeni készülünk. Sosem szabad úgy állni valaminek az orvoslásához, hogy csak tűnjön el, mintha ott sem lett volna. A tartósság alapfeltétele, hogy a dolgok eredőjéig kell visszamennünk, ezért jó a tájékozódás.

Laumar InstanTENSE Plus

Ahogy írtam korábban, én sem bízok semmit sem a véletlenre, ezért még a cég magyar nyelvű Facebook-oldalára is rákerestem, mielőtt használni kezdtem. Ez a felület ugyanennyire meggyőző, alapos és hasznos, úgyhogy magát az Laumar InstanTENSE Plus terméket is jó szívvel ajánlom mindenkinek azóta ott is. A Facebook oldalukon ugyanis repdesnek a kedvező értékelések a termékről, ami utólag kicsit sem tűnik túlzásnak. Napi kevés időráfordítás, lehetőleg visszatérően, hosszú időn keresztül és mind megnyugodhatunk, hogy azzal a területtel is kezdtünk valamit látványosan, amely előbb-utóbb mindannyiunkat érinteni fog életmódtól és egészségtől függetlenül. (Azért utóbbi megőrzéséért továbbra is tegyetek meg mindent, amit lehet, mert az is pótolhatatlan.)