Az edzőm lánybúcsúja lesz a hónap legjobb programja

Már egészen óvodás korom óta mindig járok valamilyen edzésre. Hol úszó, hol röplabda edzésre, hol gimnasztikára jártam. Elmondható, hogy egész életemet végigkísérte a sport, és mindig kerestem az alkalmat arra, hogy egy újabb sportágat kipróbálhassak. Újabban például nagyon megszerettem a futást, ami korábban egyáltalán nem volt rám jellemző.

Ahhoz, hogy a maximumot tudjam magamból kihozni, és minél jobban fejlődjek, egy évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy nem fogom sajnálni a pénzt, és kerestem egy személyi edzőt. Szerintem sikerült a világ legjobb edzőjét megtalálnom Móni személyében. Munka után mindig jó kedvvel megyek hozzá, még akkor is, ha tudom, hogy fáradtan igazi kihívás lesz végigcsinálni az edzést, de ő mindig megtalálja a módját annak, hogy motiváljon. Több “tanítványa” is annyira jóban lett vele, köztük én is, hogy az edzéseken kívül is gyakran találkozunk, és mostanra már közeli barátnőmnek tartom őt.

Móni a közelgő esküvőjére is meghívott, pár másik tanítványával egyetemben. Úgy döntöttünk, hogy a kitartó munkáját megháláljuk, és a közelgő nagy napot megünnepeljük, aktív lánybúcsút fogunk neki szervezni. Tudjuk, hogy oda van a vízi sportokért is, így lehetőleg víz közeli lehetőséget próbáltunk keresni. Ekkor találtunk rá a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalra. Az itt találtak pedig egyenesen minden elképzelésünket magukban foglalták. Mivel többféle csomag közül lehetett válogatni, Móninak is elküldtük az ajánlatokat, hogy ő választhasson.

Ő az egész napos vitorlázás mellett döntött, mert már régóta vágyott rá, hogy egy ilyen hajókiránduláson vehessen részt. Mivel egy egész hétvégés programról lesz szó, már jó előre le kellett fixálnunk az időpontot, és szerencsére a társaságból szinte mindenkinek megfelelt a kiválasztott hétvége. A vitorlás kiránduláshoz a szervező tapasztalt kapitányt is biztosít, de még korlátlan italfogyasztást is. Így a buli már a hajón elkezdődhet.

A kirándulást egy rövid pihenő után egy kellemes étteremben fogjuk tölteni, ahonnan, ha minden igaz csodás kilátásunk lesz majd a Balatonra. Ha mindenki jóllakott, és készen áll rá, belevethetjük magunkat a siófoki éjszakába, amihez szintén a szervező garantálja az ingyenes belépést szórakozóhelyekre és a kedvezményes italfogyasztást is. Ha jön a hajnal, és kellőképpen kiszórakoztuk magunkat, a vitorlásokra vonulhatunk vissza, egy privát kikötőbe, ahol rajtunk kívül csak a többi vitorlás tulajdonosa tartózkodik, így biztosan nyugalomban fogjuk tudni eltölteni az éjszakát.

A hab a tortán pedig csak most következik. A lánybúcsú 2. napját a reggeli után egy luxusszálloda wellness részlegében tölthetjük, ahol végre Móni is ellazíthat és minden izomgörcsöt kiáztathat magából a folyamatos hétköznapi edzések és az éjjeli buli után. Kell ennél jobb program?

A balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon pedig még az is fel volt tüntetve, hogy rossz idő esetére is tudnak programot biztosítani. Reménykedek benne, hogy erre nem lesz szükség, de ahogy néztem, a legrosszabb esetben, amennyiben úgy döntünk , hogy mindenképpen szabadtéri programot szeretnénk, viszont az időjárás a Balatonnál ezt nem engedi, lemondhatjuk a foglalást, és a befizetett foglalót is visszakapjuk az utolsó forintig. Már ki is töltöttük az árajánlatkérő adatlapot, és kinéztük azokat a siófoki szórakozóhelyeket is, ahova mindenképpen el akarunk majd menni.

Most már csak azt a pár hetet kell kivárni, amíg végre elszabadulhatunk erre a szuper lánybúcsú programra. Móni még új fürdőruhát is vett az alkalomra. Azt viszont még mindenképpen ki kell találnunk, milyen ajándékot adjunk neki.