Az edzőteremben kaptam tippet: cégalapítás csak a topcegalapitas.eu-val

Nagyon szeretek edzőterembe járni. És nemcsak azért, mert ilyenkor a testem is felfrissül és edzésben tart a mozgás, hanem azért is, mert ilyenkor jönnek a jó ötletek. És az új ismeretségek. (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. – ennek a cégnek köszönhetem most, hogy én is cégtulajdonos lettem.

Elmesélem. Régóta fontolgattam már, hogy kilépek az alkalmazotti létből és saját vállalkozásba kezdtek. Csak sajnos tőlem teljesen távol állnak bizonyos bürokratikus dolgok. Az ügyintézés, a különböző hivatalokhoz való bejelentkezések, és még sorolhatnám. A vállalkozás ötlete már elég régóta megfogalmazódott bennem. Szállítmányozással szerettem volna foglalkozni. Erről beszélgettem az egyik sporttársammal az edzőteremben, mikor remek tippet adott.

Azt mondta, hogy a topcegalapitas.eu mindenben segít, ha céget akarok alapítani, ráadásul ha nem akarok a székhellyel bajlódni, irodát bérelni, akkor ők székhelyszolgáltatóként is rendelkezésre állnak. Ráadásul egy olyan helyen, ahol még csak iparűzési adót sem kell fizetni.

Máris kerestem egy csomó pénzt, gondoltam magamban, aztán utána néztem, hogy mi is kell ahhoz, hogy céget alapítsak. Nagyon tetszett a topcegalapitas.eu oldalán, hogy mindent egyértelműen, egyszerűen, érhetően leírnak. Sőt, még tanácsokat is adnak a kezdő, vagy nem is annyira kezdő vállalkozóknak, hogy melyik az a vállalkozási forma, ami a legjobb választás. Persze ehhez el kell dönteni előre egy-két dolgot, megjósolni, hogy mennyi bevételhez mennyi kiadás társul. De akárhogyis, számomra nagyon hasznosak voltak ezek a cikkek, mert így napról napra egyre jobban foglalkoztatott a cégalapítás ötlete.

Azt is hamar eldöntöttem, hogy nem csak a cégalapításban számítok majd a topcegalapitas.eu-ra, hanem a székhelyszolgáltatásban is. Hisz nem szerettem volna irodát bérelni, alkalmazottat fizetni. Szállítmányozóként pedig nyilván nem ülhetek egész nap otthon. Ráadásul azt sem szerettem volna, ha a hivatalos szervek netán az otthonomban keresnek fel.

Azért is jött jól a székhelyszolgáltatás, mert így teljesen ingyen volt a cég megalapítása. Pedig azért ennek is van jócskán díja, de így, hogy székhelyem egy iparűzési adó mentes helyen lesz, és hat hónapra már ki is fizettem, nem elég, hogy kaptam egy hónap ajándékot, de még a cégalapítás is ingyen volt.

A topcegalapitas.eu tanácsára természetesen azzal kezdtem, hogy felkerestem egy könyvelőt és átbeszéltük a fontosabb kérdéseket. Persze ő is a topcegalapitas.eu-t javasolta. Ez egy megbízható cég, akik nagy tapasztalattal, profin kezelik a céges ügyeket. Nem mellesleg jó kapcsolatokat ápolnak az állami hivatalokkal, így akár egy-egy problémánál gyorsabban, hatékonyabban is el tudnak járni.

Tényleg ők nekem a top, a legjobb dolog, ami a cégem kezdetekor történhetett velem, hogy őket választottam.

Így duplán is jól jött a topcegalapitas.eu, mert lett egy cég, aki segítette a cégem elindulását, és még a székhelyem is meglett. Azonnal megkapom a hivatalos iratokat, nem kell postára járkálni, várakozni, sorban állni. Ez egy igazi win-win szituáció, ugye a vállalkozók így mondják.