Bombasztikus női problémák, avagy nem bicózhatok szőrös lábbal

Hiába jön el szépen lassan a télidő, annak, aki edzőterembe jár tekerni ez ugyanúgy a rövid nadrágos időszakhoz tartozik. Ami persze abból a szempontból tök jó, hogy nem sülünk meg és komfortos a tekerés, mert egy-egy hosszú gatya nagyon idegesítő tud ám lenni. Abból a szempontból viszont plusz feladat, hogy mindig igényesen kell kinézni. Mit értek ez alatt? Hát, mondjuk azt, hogy nem növesztek a lábamra téli bundát, ami egyébként az évnek ebben a szakaszában már előfordulhatna normál esetben – kérdezd meg bármelyik kartávolságban fellelhető nőt… Hosszú ideig gyantáztatni jártam, de megmondom őszintén, hogy sajnálom rá az időt. Sokkal inkább preferálnék már valami házi megoldás, ami hasonlóan tartós, de nem kell érte felemelnem a fenekemet a kanapéról.

Furmányos nőszemély révén eszembe jutott hamar, hogy biztos van valami epilátor webshop, ahonnan mindenféle szőrmegsemmisítő gépezetet lehet rendelni, remélhetőleg jutányos áron. Na persze, hogy már megint a BestMarkton kötöttem ki. Mindig ide sodor az élet, hogyha valami műszaki cikket akarok venni. Innen rendeltem hajszárítót, kávéfőzőt, fűnyírót apukámnak és hát – most már elmondhatom -, hogy epilátort is.

Ahogy végiggörgettem a kínálatot azt láttam, hogy gyakorlatilag két márka az egyeduralkodó a témában, a Braun és a Philips. Innentől kezdve azt éreztem, hogyha ezek között válogatok, akkor nagyon nem nyúlhatok mellé, szóval elkezdtem párat összehasonlítani, hogy mégis mi adja az árbeli különbségeket, mivel tud többet, vagy épp kevesebbet egyik a másiktól.

Például vannak olyan eszközök, amik száraz és nedves bőrön egyaránt használhatók. Aztán vannak olyanok, amik elemmel működnek, vannak, amik akkumulátorosak és vannak olyanok, amik csak a hálózatra csatlakoztatva használhatók. Ez mondjuk adhat némi korlátokat a felhasználásban. Ezen kívül még azt lehet kiemelni különbségként, hogy hányféle fejet adnak az adott eszközhöz. Nyilván minél többet, annál többféle módon használható fel, például arcra is (bár szerencsére még nem nőtt ki a szakállam). Nagyjából ez a választék áll rendelkezésre, meg persze ami a legfontosabb a női termékek esetében: eltérő színekben is lehet kapni ezeket az eszközöket….

Ami viszont szembetűnő volt, hogy ugyan más árkategóriában mozog, de mégis nagyon népszerűek a lézeres szőrtelenítő gépek. Régebben ezek csak a kozmetikusnál voltak elérhetők, de ma már bárki megoldhatja otthon, magának. El is gondolkoztam rajta én is, de aztán úgy döntöttem, hogy ezt még kicsit napolom és maradok inkább egy jó minőségű, de hagyományos epilátornál.

A rendelést követően a BestMarkt nagyon rövid időn belül házhoz küldte nekem, én pedig cserébe szebbé tettem a világot azzal, hogy nem tettem be a jeti lábamat az edzőterembe. Csodálatos érzés, amikor már azzal is megmentheted a bolygót a pusztulástól, ha rendelsz egy ketyerét az epilátor webshopból és nem vagyok lusta használni edzés előtt. A dicsőség az enyém, az ámulat az edzőtársaimé. Ne feledjétek, edzés előtt mindig alaposan kenjétek be magatok nevet-géllel!

epilátor webshop