Futás közben jönnek a legjobb ötlet lakásbiztosításhoz

A futás nekem olyan, mint a levegővétel

Meggyőződésem, hogy kétféle ember létezik a földön: aki szeret, és aki nem szeret futni. Én az extrém baloldal táborát erősítem, vagyis: imádom a futást. Nagyon hamar elkapott a hév, már egészen kicsi koromtól nagy szerepet játszott az életemben a sport. Ezt valószínűleg a szüleimnek köszönhetem elsősorban. Anyukám és apukám ugyanis mindketten profi röplabdázók voltak, így egyértelmű volt a számukra, hogy a leendő gyerekük életében is kulcsfontosságú szerepet szánnak majd a sportnak. Így is történt. Amíg a hozzám hasonló korú gyerekeket az elfoglalt szülők leginkább a TV vagy a mobil képernyőjével kötötték le, addig én a szüleimmel állandóan a szabad levegőn voltunk. Arra emlékszem, hogy szinte minden hétvégén délelőtt kint voltunk a kertben, nagyokat mókáztunk, bújócskáztunk, fogócskáztunk. Annyira élveztem a szabadban töltött perceket, hogy eszembe sem jutott képernyős elfoglaltságért kiáltani.

Talán a sok szabadban töltött délelőtt hatására, talán mert gyakran kijártunk a szüleim röplabda meccseit megnézni nyáron, de végül bármilyen sportot választottam is, mindig a szabadban kötöttem ki. Most is, munka mellett leginkább az kapcsol ki, ha esténként elmehetek futni a közeli parkba vagy erdőbe. Menedzserként dolgozom egy kisebb cég élén, nem mondom, hogy minden napi munkát jól viselek. Sokszor nehéz döntések után úgy érzem, mintha száz napot éltem volna meg egyetlen nyolc órás munkanap alatt. Ilyenkor szeretek a legjobban elmenni futni. Nap végével, ahogy véget ér az utolsó meeting, már húzom is a nyúlcipőm, és irány az erdő. Egyszerűen annyira sok mindent kell ilyenkor feldolgoznom, hogy nincs is jobb annál, minthogy kifuthatom a gondjaimat, bajaimat. Ráadásul futás közben teljesen kikapcsolok, és egészen más, hétköznapi megoldandó feladatokra is tudok koncentrálni. Ilyenkor jönnek a legjobb ötleteim, például, hogy ideje lenne lakásbiztosítást kötni.

Megfelelő lakásbiztosítással fellélegezhet az ember

lakásbiztosítás kalkulátor 2020
Lakásbiztosítás kalkulátor 2020 – és ti mikor vágtok bele?

Igen ám, de mi alapján? Elég sűrű életet élek, nem igazán érek rá ilyesmivel foglalkozni. Ezért olyan cégeket igyekeztem megkeresni, ahol az internetes felületen is van lehetőségem árajánlatot kérni. A Pannonsafe lakásbiztosítás kalkulátor 2020-ra éppen ilyen: csak pár kattintás, és minden szükséges információval rendelkezhetem! Elég régóta szeretnék lakásbiztosítást kötni. A munkám során volt szerencsém rengeteg krízist menedzselni, és ezek következtében megtanultam: a legnagyobb rizikó az, amit nem ismersz. Ezért jobb mindenre felkészülni! Így régóta terveztem, hogy az otthonomra is kiterjesztem ezt a szép igazságot, hogy a tőlem telhető legnagyobb biztonságot ruházhassam az értékeimre.

A lakásbiztosítás kalkulátor 2020-ra vonatkozóan ráadásul abszolút megbízható, és nagyon egyszerű használni. Néhány adat kitöltésével másodperceken belül előttünk lehet az eredmény. És ha esetleg már rendelkeznék korábbi lakásbiztosítással, akkor sem lenne semmi gond. Akik ugyanis használják a lakásbiztosítás kalkulátor 2020-ra kiadott linkjét, sőt, a szerződéskötést is online intézi, azok számára a Pannonsafe ingyenesen felmondja a korábbi szerződését! Persze ehhez azért időben kell intézkedni, és 30 nappal hamarabb jelezni kell a szerződéskötés szándékát a Pannonsafe felé.

A kalkulátort egyébként magam is kipróbáltam, nagyszerűen működik. Ráadásul a folyamat közben rengeteg kérdés eszembe jutott még, amelyekre korábban nem is gondoltam! Nagyon jó érzés volt, hogy ezekben a kérdésekben rögtön szakemberekhez tudtam fordulni a Pannonsafe segítségével. A munkatársak ráadásul fantasztikus munkát végeztek, meg vagyok győződve róla, hogy az ország minden pontját megvizsgálták ahhoz, hogy a számomra legjobb piaci ajánlatokkal rukkoljanak elő! Engem meggyőzött a professzionalitásuk – és ti belevágnátok a projektbe?