Jó edzőcipő nélkül ne kezdj el sportolni!

A sport nemcsak az egészségünkre, de a lelkünkre is jó hatással van. A sportolás azonban nem olcsó, hiszen gondoskodni kell a megfelelő eszközök, felszerelések, ruházat beszerzéséről. Ezek költségei azonban sokszor magasra rúgnak. Főleg, ha speciális dolgok szükségesek. Egy jó futócipő például nem éppen olcsó mulatság.

A megfelelő, hétköznapi viseletre szánt cipőt sem könnyű megtalálni

Nemcsak a sportolásra alkalmas cipők finanszírozása és fellelése, de a kényelmes és egyben megfizethető hétköznapi lábbelik megtalálása sem könnyű. Az online vásárlás azonban a cipővásárlást is könnyebbé teszi, hiszen az interneten széles választékban, kedvezményes áron fedezhetők fel a legnagyobb márkák legújabb és legnépszerűbb termékei. A CipoMarket.hu az országban elsőként kezdett bele a cipők, szandálok, bakancsok, papucsok online árusításába, így tapasztalatuk és elhivatottságuk megkérdőjelezhetetlen. A forgalmazott márkák között a legnevesebbeket találjuk meg, így felfedezhetőek a Jana, a Batz, a Nike, az s.Oliver, a Tamaris, a Rider, a Rieker és egyéb márkák a CipoMarket.hu virtuális polcain.

A CipoMarket.hu letisztult weboldala és egyszerű kezelhetősége nagyban segíti a keresést. A termékek csoportosítva jelennek meg az oldalon, Női-, férfi- gyerekcipők és táskák csoportja található meg, valamint külön márkák és a kategóriák szerint is listázhatjuk a termékeket. Ezen kívül a legfelső sorban a legnépszerűbb kategóriák is megismerhetőek. A keresés az oldalon nagyon egyszerű, egyszerűen csak válasszunk az előbbiekben ismertetett termékcsoportok közül, majd használjuk a szűrőt. A szűrő keretében a márka, a méret, a szín, a kedvezmény mértéke, a sarokmagasság és az árszegmentáció alapján lehet szűkíteni a találatokat. Bizonyos esetekben – ha nem vagyunk biztosak a méretben vagy gyerek számára vásárolunk – érdemes lehet használni a mérettáblázatot is. Itt talphossz alapján nézhetjük meg, mely márka esetében hányas méret szükséges. így biztosan nem kerül majd rossz méret megvásárlásra.

A női-, férfi- és gyerekcipők mellett táskák is megtalálhatóak a CipoMarket.hu kínálatában. A táskák között is igen nagy márkákat fedezhetünk fel: a Nike, a Tamaris, a Jana, a Bugatti és az egyéb ismert olasz márkák alkotják a webshop széles termékpalettáját.

Így történik a vásárlás a CipoMarket.hu webshopban

Miután a kereső és a szűrő használatával megtaláltuk a keresett terméket, helyezzük a kosárba és válasszuk ki a szállítási és fizetési módokat. A szállítás díja előreutalásos és utánvétes vásárlás esetén is egységesen 1000 Ft. Ha 60.000 Ft összeg felett rendelünk, akkor pedig ingyenes. A szállítás díja természetesen nem fedezi a teljes összeget, ennek egy részét a CipoMarket.hu állja. A termékeket a GLS viszi házhoz minden munkanap munkaidőben, 8 és 17 óra között. A terméket az átvételkor érdemes ellenőrizni. Amennyiben hibás, jegyzőkönyv felvétele mellett visszaküldhető. A későbbiekben is el lehet állni a vásárlástól, ha nem jó a méret vagy a szín.

Nem könnyű komfortos és minőségi cipőt találni sem a hétköznapokra, sem pedig sportolási célokra. Nem érdemes azonban a cipő költségein spórolni, ha mozgásba kezdünk. Hiszen egy rosszul megválasztott cipő hamar sérülésekhez vagy akár tartósabb problémákhoz is vezethet.