Két nagy hobbim: a sportolás és a motorozás

Gyakorlatilag mindenki tudja rólam, mennyire imádok sportolni. Legyen szó edzésről, úszásról, futásról, fociról vagy akár biciklizésről. Mostanság egyre nagyobb kerékpártúrákat is bevállalok, hogy ezzel is edzem magamat. Mindezek mellett viszont van még egy nagy szenvedélyem: a motorozás. Imádom a motorokat, és tavaly meg is tudtam venni életem első motorját. Mostanra azonban elkopott a gumi, úgyhogy újat kellett vennem rá. Ti hallottatok már a MotorTire nevű cégről? Ha nem, akkor most mesélek róluk egy kicsit.

Az első és legfontosabb, hogy ha motorgumi akció érdekel titeket, akkor ők a ti embereitek. A MotorTire ugyanis nagy szakmai tapasztalattal és egy jól működő, világos honlappal a motorgumi-piac egyik legkiemelkedőbb üzlete. Ennek több oka is van, nézzük hát, miben kiemelkedők!

Elsőként abban, hogy hatalmas nagy választékuk van, gyakorlatilag bármilyen típusú és márkájú motorra találsz náluk abroncsot, de a konkrét paraméterek megadásával pedig biztosra is mehetsz a vásárlást illetően.

Emellett a jó árakról sem szabad megfeledkezni. A motorgumi akciók már a weboldal nyitóoldalán fel vannak tüntetve, és ha megnézitek, akkor ezekkel az ajánlatokkal sokat lehet spórolni más üzletekhez képest. Vannak páros akciók is, ezeket az oldal bal szélén találjátok kategóriák szerint felosztva.

A motorgumi akciókon felül a MotorTire egyszerre korszerűen kialakított műhelyként is üzemel, ahol adott esetben segítenek is gumik felszerelésében. Ehhez csupán csak időpontot kell foglalni a honlapon, aminek a felülete egyértelmű lesz számotokra is. Ha érdekel titeket, pontosan hogyan is működik a motorgumi vagy robogó gumi szerelés, akkor a honlapon erről is találtok egy részt, ahol képekkel illusztrálva magyarázzák el a folyamatot.

Amennyiben pedig bármi kérdésetek lenne, akkor a kapcsolat fülön megadott telefonos és email-es elérhetőségen kereshetitek őket nyitvatartási időben (reggel 8 és délután 5 óra között).

Belevetettem tehát én is magamat a nézelődésbe, és egy fél óra alatt meg is találtam a számomra tökéletes abroncsot, pontosabban egy párt. A motorgumi akciónak hála az ára sem volt vészes, úgyhogy nem is haboztam tovább, megrendeltem gyorsan az üzletbe, így ugyanis nem volt szállítási költség rajta. Egy pénteki napon rendeltem, és hétfőn már át is tudtam venni, szóval minden jól ment.

Ha beírjátok a keresőbe, hogy motorgumi akció, akkor szerintem nektek is kiadja a motortire.hu-t. Márpedig annak, aki motorokkal foglalkozik, érdemes legalább ránéznie a MotorTire honlapjára.