Nem csak a sport fiatalít, a bőrödre használhatsz például búzacsíra olajat!

Azt szokták mondani, hogy a sport fiatalít, és ez valamennyire igaz is, hiszen aki aktívan sportol, általában egy bizonyos kor felett sokkal fiatalabbnak néz ki mint az, aki egész nap csak a számítógép előtt ül.

Azt szokták mondani, hogy az egészséges, fiatal bőr megőrzéséhez fontos, mit eszik az ember, mennyit sportol, mennyi vizet fogyaszt. A megfelelő ránctalanító megtalálása is sokat javít a bőr állapotán.

Én is napi szinten sportolok, rengeteget biciklizek, edzek, de az első ráncok már sajnos az én arcomon is megjelentek. Amikor erről panaszkodtam, az egyik lány, akivel sokat szoktunk találkozni előre megszervezett biciklis túrákon, a búzacsíra olajat ajánlotta. Ő nálam idősebb, és sokkal fiatalabbnak tűnik, Ő azt mondta, neki ez vált be.

El is küldte a linket, ahonnan venni szokta: https://www.humanityaruhaz.hu/termek/buzacsira_olaj_hidegensajtolt_50_ml.html. Azt mondta, hogy ez az oldal nagyon megbízható, ő magának szokta csinálni az arckrémét, amihez mindent innen szokott beszerezni, többek között a búzacsíra olajat is. Azt mondta, hogy neki a hidegen sajtolt vált be, ezt elvileg egy speciális technológiával csinálják, így az értékes hatóanyagok nem vesznek el a sajtolás során.

Én is megnéztem ezt az oldalt, ahol egyébként rengeteg különböző terméket lehet venni, sok krém és tisztálkodószer alap mellett olajokat, zsírokat, virágvizeket, színezésre és illatosításra is használható természetes anyagokat is lehet venni. Szuper kis üzlet, nagyon sok mindent árulnak!

Persze nem ragadtam le csak a búzacsíra olajnál, több olajat is megnéztem, és elég sokat pakoltam be a kosaramba, hogy megrendeljem.

A búzacsíra olaj leírásában láttam, hogy mennyi mindenre jó, hogy a gyulladáscsökkentéstől kezdve a sejtmegújításon át a körömerősítésig szinte mindenre használható. Sokan küzdenek az ismerőseim között ekcémával, de a búzacsíra olaj ennek az enyhítésére is kiváló. Ezért másoknak is elküldtem, hogy próbálják ki.

Én pedig megrendeltem az olajat, és szinte azonnal ki is próbáltam, Sikerült beépítenem a bőrápolási rutinomba, a mindennapjaim részéve vált ez a rengeteg értékes anyagot tartalmazó olaj.

A https://www.humanityaruhaz.hu/termek/buzacsira_olaj_hidegensajtolt_50_ml.html oldalt pedig mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is érdeklődik a natúrkozmetikumok után, hiszen itt rengeteg mindent lehet kapni, mi ezeknek az alapja lehet. Sok olaj pedig magában is használható, érdemes ezeket megnézni.

Mindenről van egy kis leírás itt, így sokkal könnyebben lehet válogatni és vásárolni. Szerintem az árak is teljesen rendben vannak, a házhozszállítás miatt pedig mindenki tud innen rendelni, hiszen országosan mindenhol elérhetők így a termékeik. Olcsó, jó, gyors és megbízható.

A búzacsíra olaj hat, pár hete használom és szerintem szemmel látható a különbség!