Nem űzünk sportot az tanúsítvány beszerzésből

A sportolás nagyon fontos az egészséges testünk érdekében. Nem csak a test, de a lélek is képes ilyenkor megújulni, és a gondokat elfeledve kikapcsolódni. A sport egy remek kikapcsolódási mód is, hiszen közösségben tud lenni az ember, és új barátokat is tud szerezni a közös érdeklődési kör megléte miatt. Mindenképpen hasznos dolog a sport, de meg kell találni a mindenkinek a számára megfelelőt, amiben örömét leli és nem elfárad benne, hanem feltöltődik. Valaki a könnyebb testmozgásokat részesítik előnyben, valaki pedig az aktívat a magas pulzusszámmal való mozgást. Tényleg mindenkinek nagyon egyéni, hogy miben találja meg az örömét.

Mi most például egy lakás megvételében bontakozunk éppen ki. Nem csoda, hogy most minden energiának ebbe fektettük, de meg is lett végül az eredménye, hiszen megtaláltuk álmaink lakását, tényleg ilyenről álmodoztunk már mióta, és végül sikerült is megtalálni. De nem ment minden ilyen egyszerűen a megtalálást követően, hiszen az adásvételi aláírásához szükséges a lakás energetikai tanúsítványának megléte, amit az eladó félnek kell elkészíttetnie. Itt nálunk ezt a lakásunk eladója elmulasztotta elkészíttetni, így most azon igyekszik, hogy mindezt beszerezze addigra, mire az ügyvédhez megyünk aláírni a szerződést.

Ahogy mesélte, minden erejét abba fekteti most, hogy megtalálja azt a céget, akik ezen tanúsítvány kiállításával foglalkoznak. Mint ahogyan felvázolta talált is egy megfelelőnek tűnőt az interneten; https://www.e-tanusitas.eu/, ennek annyira megörül, hogy tényleg egy nagyon korrekt oldalra bukkant, ezáltal maga a cég is biztosan nagyon korrekt lejárással készíti az energetikai tanúsítványokat.

Ahogyan tovább tájékozódott az oldalukon; https://www.e-tanusitas.eu/, nagyon lényeges, és hasznos információkat talált az ügyben, hogy milyen energetikai besorolások is léteznek, melyik számít már jónak és melyik az amelyiknél felújítással javítani lehet a besorolás mértékén. A honlapon is kifejtették, hogy mindenképpen szükséges ez a tanúsítvány az eladáshoz, így nem is késlekedett a lakásunk eladója felvette a céggel a kapcsolatot.

Szuper profi céget sikerült találnia a lakásunk eladójának, hiszen melyik cég működik olyan flottul, melyik cég tartja azt szem előtt, hogy amelyik kollégája a legközelebb tartózkodik a felmérni kívánt ingatlanhoz, azt küldi a helyszínre. Ezzel nem csak a szolgáltatást megrendelőknek kedvez, hogy ezáltal hamarabb elkészül majd a tanúsítvány, de kollégáinak sem kell sokat utaznia, hogy elérjék a munka helyszínét.

Meg is érkezett a leendő lakásunkba a szakember, azt mondta az eladók, hogy pontosan érkezett, abban az időben, amit előzetesen megbeszéltek. El is kezdte a felmérést, mindent nagyon alaposan felmért, jegyzetelt, majd még ott a helyszínen elküldte a központjukba, hogy a kollégák a mért adatokat elkezdjék kiértékelni és így a tanúsítvány minél előbb kézhez vehető lesz.

Ez is milyen szuper megoldás a cégtől, hogy nem várják azt meg, hogy beérkezzen a központjukba személyesen a felmérő szakember, hanem az adatok átküldve, már rögvest elkezdhetik a kiértékelést.

Mivel az eladónak és nekünk is fontos volt, hogy ez a tanúsítvány minél hamarabb kézhez vehető legyen, így azt kérte a lakásunk eladója, hogy az elkészült, hiteles tanúsítványt futár hozza házhoz számára. Ez meg is történt, és mindenki nagyon boldog volt, hogy az adásvételi aláírása megtörténhet, és jó tudni azt is, hogy egy ilyen remek tanúsítványt kiállító céget is lehet még találni, aki profi munkát végez, és ami még nagyon fontos, hogy ezt a munkát gyorsan végzi.