Rejtélyes szerkezet a jógaórán

rdealer

A sport mindig is szerves részét képezte az életemnek. Nagyon sok mindent kipróbáltam kiskoromtól kezdve, többek között karatéztam, fociztam és több évig atletizáltam is, illetve hobbiszinten a mai napig szívesen elmegyek kerékpártúrákra. Jelenleg rendszeresen jógázom, igaz mindössze két hónapja, de eddig minden téren ellopta a szívem és egy egészséges függőséget okozott. A jóga stúdióban van egy kis közös konyha, ahol van kávégép, vízforraló, teák és minden, amit a jógagyakorlók magukkal hoznak és bedobják a közösbe. Kellemes beszélgetések és jó kis jóga utáni teázások színhelye az a helyiség.

A múlt alkalommal egy különös alakú, kávéfőző szerű gépre lettem figyelmes. Mint nem sokkal később kiderült, nem kávéfőző volt. Egy kedves úriember állt a sarokban egy nagy bögre gőzölgő valamivel a kezében. Rám mosolygott és megkérdezte: kérsz? Látva rajtam, hogy értetlenül nézek rá, elmagyarázta nekem, hogy amit látok, egy forrócsokoládé gép. Volt egy kis kávézója, amely sajnálatos módon bezárt a járvány alatt, igaz, ha minden jól megy, akkor csak átmenetileg, szóval addig elhozta ezt a masinát, hátha hasznát vesszük.

Pár percen belül már kortyolgattam én is a saját forró csokimat és be kell vallanom, soha nem ittam még olyan finomat. Számomra ott derült ki, hogy egyáltalán létezik egy kizárólag erre alkalmas szerkezet. Az úr, látva lelkesedésem, megosztotta velem, hogy ez egy SPM Hot Nina nevű gép, amit egy rdealer nevű weboldalról rendelt.

Ismerkedjünk az rdealer-rel

Ahogy hazaértem, felcsaptam a laptopom és beütöttem, hogy rdealer, mivel kíváncsi voltam, hogy pontosan milyen webshoppal van dolgom. Egészen elképesztő volt a webáruház kínálata. El is határoztam, hogyha egyszer nekem is lesz egy kávézóm, ami nagy álmom, akkor az rdealer oldaláról fogok gépeket rendelni. Viszont, ha már ott voltam, elkezdtem körbenézni az oldalon és megtervezni az álomkávézómat. Mit ne mondjak, lenyűgözött a kínálat. Olyan dolgokkal találtam szembe magam, amiknek addig a létezéséről, még csak nem is tudtam. Húsipari gépektől elkezdve, a fagylaltgépeken át minden megtalálható volt rajta, amire csak egy étteremnek, kávézónak, cukrászdának vagy más vendéglátóipari egységnek szüksége lehet. Ami még nagyon megtetszett, hogy az új árucikkek mellett elég nagy volt a kínálat használt gépek terén is. Ez úgy gondolom hasznos lehet, olyan szempontból, hogy így egy még működő gép nem a kukában landol, hanem még hasznosítják.

A másik dolog, ami megragadta a figyelmem az oldalon, hogy nagyon egyszerűen lehet lavírozni a különböző termékek és árkategóriák között. A szűrő és keresőrendszer kiemelkedően felhasználóbarát volt a számomra. Mindig is bonyodalmat jelentett megtalálni valamiből a megfelelő terméket főleg, ha eleve óriási a kínálat. Itt azonban ez nem jelentett problémát, az rdealer ebben is az élen jár.

Bár most nem rendeltem semmit az rdealer-től, azt pontosan tudtam, hogy el fogok még látogatni az oldalukra a közeljövőben. Elvégre az álomkávézómba csak a legjobb gépeket fogom beszerezni és azt minden bizonnyal az rdealer oldalán fogom megtalálni.