Sokat edzettünk az esküvő előtt, a selfie gép pedig megörökítette a jó formánkat

A kerékpározás mindig is az egyik kedvenc mozgásformám volt. Imádtam kiszellőztetni a fejem egy-egy több kilométeres biciklitúrával már kamaszkorom óta, amikor pedig a téli hidegben hiányoztak ezek az alkalmak, szobabiciklire váltottam, hogy valamelyest formában maradjak. A kondizás körülbelül ekkor jött az életembe, eleinte személyi edzővel, utána már annyira az életem részévé vált és magam is beletanultam a dologba, hogy nem volt rá tovább szükség. Persze a mai napig tanácsot kérek, ha szükséges, de már egy jól összerakott edzéstervem van, amivel elboldogulok.

A menyasszonyommal nagyon készültünk az esküvőnkre – nem csak lélekben, hanem testben is, hogy a lehető legjobb formánkat hozzuk. Minden jól sikerült, a buli volt a kedvencünk!

Ugyanis kitaláltuk, hogy nekünk kelleni fog egy fotósarok esküvő utáni bulira. A Selfie gép weboldala szerencsére hamar szembe is jött velünk, ahol tájékozódni tudtunk az árakról és a bérlési feltételekről. Úgy nézett ki a dolog, hogy először is el kellett döntenünk, hány órára szeretnénk kibérelni a selfie gépet – 4, 6 vagy 8 órára. Mi a 8 óra mellett döntöttünk, biztos ami biztos – ez árban 129.000 Ft-ot jelentett. Mivel a fővárosban volt az esküvőnk, így a helyszínre való kiszállás nem került semmibe, illetve az ár tartalmazta már az asszisztenciát is. A selfie gép csapata ugyanis egy kollégát is küld az eszközzel együtt a helyszínre, aki szükség esetén segít kezelni a gépet a vendégeknek. Nálunk mindenki le volt nyűgözve, hogy mekkora ötlet a fotósarok esküvőre. A vendégek kis ajándékként meg is kapták egyből az elkészült képeket, ugyanis a selfie gép nem csak könnyű kezelhetőségéről híres (az automata ugyanis érintőképpel rendelkezik), de a csúcskategóriás tükörreflexes kamera mellett egyben egy nyomtatót is “magában rejt”. Így míg mi később digitális formában megkaptuk az összes fotót, addig a vendégek megtarthatták a nyomtató segítségével készülteket. A fények hiányától sem kellett tartanunk, ugyanis vakuval volt felszerelve a kis automata gép.

A fotósarok esküvőre nem csodálom, hogy divat lett – de érdemes megválogatni, kiket bízunk meg, én szívből ajánlom a Selfie gép csapatát! Gyors volt a kiszállás, már a helyszínre értek egy órával a kezdés előtt – ahogy ígérték -, és elegendő volt számukra egy 3×3 méteres szabad terület az eszköz elhelyezéséhez. A profi fotós mellett jól jött, hogy van egy extra segítségünk, sok önfeledt pillanatképünk készült a vendégekkel.