Sportszereket akciós áron? Itt találhatsz jópárat

A sport egyre divatosabb, azt mondanám. Talán láttátok azt a mémet is, még tavasszal, a koronavírus első hulláma eleje környékén jött ki, ha jól emlékszem, ami azt mutatta, hogy a járvány előtt szinte senki nem futott, utána viszont mindenki… Na erre gondolok, amikor a divat jut eszembe. És nyilván a csapatsportok háttérbe szorultak, ismét csak a járvány miatt. Marad tehát a futás, és amíg be nem zárják, a konditerem, meg az egy fokkal biztonságosabb kültéri street workout helyek. Hát ez van, ezt kell szeretni!

És az egyéni sportokban is nagyon nagy különbségek vannak abban, hogy mivel edzünk. A jó sport tartozékok, kiegészítők elengedhetetlenek, ha komolyan akarunk egyéni sportot űzni. De a minőségi dolgok nyilván nem olcsók…

Ha akciókat keresünk sportszer témában, nem kell messzebb menni, mint idáig: AKCIÓS ÚJSÁG | A legtöbb akciós újság egy helyen | Akcióleső. A weboldalt el lehet érni ezen a linken, és fent a keresőben rögtön ki is próbálhatjuk, milyen kedvezményekre találhatunk rá, ha valami konkrétat keresünk. A futócipő keresőszóra 36 találatot kapunk. A legolcsóbbak 7450 Ft-ért lehetnek mieink és választék is van: fél áron férfi Asics Jolt futócipő, Adidas RUNFALCON, szintén férfi, fél áron vagy akár egy NIKE REVOLUTION 4 is, ugyanekkora kedvezménnyel! Meg kell mondanom, ez az eredmény engem rendkívül meglep: az én fejemben egy futócipő valahol 15 és 45 rugó között van… Tovább kattintva kiderül, hogy a Deichmann áruház kínálja ezeket a termékeket, de sajnos mindhárom legolcsóbb termék elfogyott már, nem elérhetők.

Nézzünk árban kicsit feljebb: a legolcsóbb lány cipő 8330 Ft-ba kerül, de sajnos ez sem elérhető. Egy termék van még 10.000 Ft alatt, szintén egy lány / női futócipő, de sajnos ez sincs már készleten.

Kicsivel 10.000 Ft felett szerencsénk van, egy női Asics Jolt elérhető, legalábbis 37,5-es, 38, 39,5-es, 40, 41,5-es és 42-es méretben. Egy felugró ablak arról tájékoztat, hogy a hírlevélre feliratkozással még 10% kedvezményhez juthatunk. Sőt, 10.000 Ft felett a házszozszállítás is ingyenes.

Nézzük, melyik a legolcsóbb elérhető férfi futócipő: a fekete és szürke NIKE REVOLUTION 4-gyel szerencsénk van, ez még 41 és 49,5 (ilyen nagyról még nem is hallottam!) közötti méretek között 8 másik méretben elérhető, de fontos, hogy online ezek közül csak 44-es és 46-osat tudunk venni. Így, 30% kedvezménnyel, már 10.490 Ft-ért ez tényleg nem drága!

Ha pedig például egy Under Armour nevű cég prémium termékeit keressük és nem bánjuk, hogy egy kicsit a zsebünkbe kell nyúlnunk, akciósan 26, 33 vagy 37 ezer forintért választhatunk cipőket: mindhárom női modell. Kíváncsiságból ránéztem a legdrágábbra, amelyikről kiderül, hogy az insportline nevű webhelyről tudjuk megvenni, ahol a felugró ablak szerint 1200 Ft kedvezményt kaphatunk az első vásárlásunkból. Így ennyivel kevesebbért lehet a miénk a Armour W Charged Intake 3 női futócipő.

Az AKCIÓS ÚJSÁG | A legtöbb akciós újság egy helyen | Akcióleső weboldalon, akciókat találunk a Tescótól a CBA-n át sportszereken és sportáruházakon át egészen olyan élményekig, mint a lőteri sorozatlövő fegyverek kipróbálásához akciós kupon.