Túl napos helyen van a medence? A megoldás a gazdabolt.hu!

A sport mindig is fontos szerepet játszott az életemben. A szüleim már gyerekkorom óta úgy neveltek, hogy a mindennapjaim részét képezze a mozgás. Sokat futottam, bicikliztem régen, és ez jó hatással volt a fizikumomra hosszútávon. Nem csoda, hogy amikor a férjemmel házépítésbe fogtunk, szerettem volna egy medencét, hogy reggelente úszhassak egyet munka előtt. Szerencsére bele is ment ebbe. Viszont olyan helyen volt a medence, ahová állandóan odasüt a nap, ezért szerettünk volna fölé valamit, ami egy kis árnyékot ad a nagy melegben. A keresőbe azt írtuk be, hogy zöldség háló, hátha így hamarabb érjük el a célunkat. Valóban sikerrel jártunk, hiszen rátaláltunk a gazdabolt.hu – ra.

Korábban nem ismertük ezt a boltot, viszont ígéretesnek tűnt első ránézésre. Árultak is olyan zöldség hálót vagy más néven árnyékoló hálót, amire nekünk volt szükségünk. Elég nagy volt a választék, így nem féltem attól, hogy egyik sem fog megfelelni az igényeinknek. Volt fekete, fehér és zöld színben is, és az oldalon még az is le volt írva, hogy melyik színt mikor érdemes választani. Nagyon hasznosnak bizonyult ez a kis segédlet.

Van egy funkció a gazdabolt.hu – n, aminek segítségével szerintem még a választás is könnyebb. Ez pedig a „Kívánságlistára” gomb, ami egy kicsi szív képében jelenik meg a termékeknél. Mi ezt úgy használtuk, hogy ennek segítségével bejelöltük, hogy melyik termékek tetszenek nekünk. Amikor végignéztük majdnem az összest, akkor egy helyen láttuk összegyűjtve az összes árnyékoló hálót, így aztán könnyebben tudtunk szelektálni. További segítség, hogy az egyes dolgoknál látható a várható szállítási idő is, így az ember sokkal könnyebben tud kalkulálni. Roppant idegesítő tud számomra lenni, amikor nem tudom pontosan, mikorra várható a csomagom kiszállítása, és egyszer csak hív a futár, hogy megérkezett, de nyilván pont nem vagyok otthon.

Mindezek mellett nekem nagyon tetszett a Gazdabolt TV lapfül. Én haladó kertésznek mondanám magam, ám ezen az oldalon olyan videókat lehet megnézni, amiben szakértők adnak hasznos tanácsokat. Mi tagadás, volt bőven olyan információ, amiről korábban fogalmam sem volt. Nem hiába van a mondás, hogy a jó pap is holtig tanul. Sosem lehetünk biztosak a tudásunkban. A Cikkek – hírek lapfülön pedig olyan cikkeket lehet olvasni, amelyek tele vannak olyan információkkal, amikről nem árt, ha tud az ember. Végül a gazdabolt.hu – n olvasottak alapján egy fehér zöldség hálóra esett a választásunk, ami tökéletes árnyékot ad. Nem von el túl sok fényt, de már nem is olyan zavaró a tűző nap. A férjem is nagyon elégedett volt, így biztos vagyok benne, hogy fogunk még ettől a cégtől vásárolni.